torstai 8. huhtikuuta 2010

Kuka minä olen?

Aktiivisesti olette viikon aikana klikkailleet itseänne löytöpuodin sivuille. Laskuri näytti aamulla 289 klikkausta ja puoti on ollut avoinna viime keskiviikosta lähtien. Aivan ensi hetkestä lähtien ei laskuri ole ollut käytössä, joten ahkeria olette olleet.
Iso Kiitos kaikille jotka ovat tehneet ostoksia, minulle on suuri helpotus, että saan vaatteet kiertoon kaapeista ja laatikoista sen sijaan, että raahaisin UFFin laatikkoon.

Ajattelin paljastaa itsestäni muutaman asian, joita ette aiemmin tienneet.

*Olen viimeisiä ns. flowerpower lapsia eli syntynyt vuonna -69 siis nippanappa 40+, vaikka henkisesti olenkin omasta mielestäni edelleen 25.

*Koko lapsuuden ja nuoruuden olin aivan urheiluhullu omina lajeina koripallo, ratsastus ja jazz-tanssi. Sivulajeina tulivat pakolliset koulun liikuntatuntilajit tutuiksi.

*Asun muutama vuosi sitten rakennetussa omakotitalossa melkein maalla, mutta kuitenkin alle ½ tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta

*Viettämällä 4 vuotta isän kanssa samassa koulussa (isä oli rehtori) olen saanut elinikäisen trauman olemalla aina "se reksin kakara"

*Pidän kutsujen ja tapahtumien järjestämisestä ja meillä järjestetäänkin joka vuosi isot rapujuhlat samoin kuin Itsenäisyyspäivän vastaanotto

*Irtisanouduin vakituisesta työsuhteesta viime kesänä eli olen ollut itse järjestämälläni sapattivapaalla siitä lähtien miettien elämän tarkoitusta ja suuntaa. Siksi minulla on ollut aikaa kirjoitella blogia ja harrastaa löytöpuoteilua ja tehdä ylipäänsä asioita, joita en töissä ollessani ehtinyt tehdä.

*Rakastan merta enkä voisi elää ilman sen läheisyyttä

Nyt on teidän vuoronne paljastaa jotakin itsestänne kommenttilaatikkoon.
Arvon kommentoijien kesken kolme pientä palkintoa, aikaa on sunnuntaihin 11.04.2010 klo 23.59 saakka.

11 kommenttia:

  1. Täälä huhuilee yksi, joka on käynyt puodissasi kurkkimassa useammankin kerran ja myy omia hutiostoja pois kaapista satunnaisesti isotkoot.comissa ja huutonetissä :) eli kierrättää myös vaatteita... sillä myydyistä vaatteista saadut tuotot sijoittaa uusiin ostoksiin useimmiten ebayssa. Tykkää ostaa erityisesti kosmetiikkaa, laukkuja, kenkiä ja vaatteita, mutta uuden asunnon myötä myös sisustusjuttuja.
    Ikää on kertynyt reilu 30 vuotta ja ammatin sekä vakituisen opetyön myötä elämä on avokin kanssa seesteistä ja ihanaa pienessä maalaiskaupungissa Satakunnassa. Lähisuunnitelmiin kuuluu häät sekä koiravauva, paljon matkustelua sekä totta kai hyviä juhlia - minäkin rakastan emännöidä partyja :) Kivaa kevään jatkoa ja mahtava kun olet perustanut löytöpuodin, tulen varmasti palaamaan ostoksille, kunhan joku iskee silmään :)

    VastaaPoista
  2. Hei Zara ja kiitos, että rohkaistuit kommentoimaan ensimmäisenä. Nyt on ensimmäisen kommentin kynnys ylitetty, joten toivotaan, että saataisiin lisää kommentteja.
    Nyt pidän parin päivän tauon Löytöpuodista, sillä meillä on meneillään seinäprojekti, jonka myötä saan työhuoneen, mutta siitä enemmän lähitulevaisuudessa.

    VastaaPoista
  3. täällä kanssa yksi joka vahtaa fantsulaa :) joka rakastaa shoppailua,tuhlailua.laukkuja..ikää kohta 23w juuri aloittanut työn ahertamisen mieleisessä työpaikassa, melkein joka kk käyn savossa mökillä kiuruvedellä:D OLISI kyllä ihana muuttaakkin maalle asumaan espoon hälinästä..mutta elän päivän kerrallaan..-sarza-

    VastaaPoista
  4. Heippa!
    43vee ja Helsingistä. Nyt kun löysin tänne taidan kurkkia jatkossakin. Mukavia vaatteita. Teen koruja, ompelen ja harrastan vaatimattomia puutarhaunelmia parvekkeella. Kannatan kaikenlaista vaihtokauppaa ja kierrätystä. Pidän myös blogia. Mukavaa kevättä ja hyviä löytöjä :o) Sari

    VastaaPoista
  5. Täältäkin löytyy blogin kyttääjä :). Muutimme vuosi sitten miehen työn perässä pieneen kaupunkiin Itä Suomeen. Kahden perättäisen raskauden jälkeen sai ahaa elämyksen ettei voi pitää toisista täysillä huolta ellei pidä myös itsestään. Aloitti tyhjentämällä vaatekaappinsa ja ottamalla päivittäin aikaa istselleen pienen hetken lempiharrastuksen eli lukemisen parissa. Nauttii täysillä tämän hetkisestä elämästä mutta haaveilee jatkuvasti hiljaisuudesta :) T: Anne

    VastaaPoista
  6. Täälläkin yksi blogisi fani, jonka kanssa ollaan jo tehty kauppojakin toisaalla ;).
    Minä olen shoppaholic.....tähän saakka olen shoppaillut lähinnä lasten vaatteita ja sisustustavaraa, mutta nyt viime kuukausien aikana on tullut itsellekin kiitettävä määrä uusia vaatteita hankittua.
    Töissä tarvitsen siistiä vaatetusta, toistaiseksi en kuitenkaan onneksi ihan jakkupukulinjaa, jollei nyt uuden työn suhteen onnista ;).
    Kotona ja vapaalla pukeudun sitten mielellään nuorekkaammin, Yoursin valikoimiin olen kovasti viime aikoina ihastunut.

    Ja paljastettakoon vielä, että ikää löytyy 31 vuotta ja asustan Pohjanmaalla :)

    Terveisin,
    Windy

    VastaaPoista
  7. Sarza ensi viikolla tavataan. Laitan sulle päiväehdotuksia.

    Sari hauskaa, että löysit tänne. Kävinkin jo kurkkimassa valmistamiasi koruja :)

    Anne kiva kuulla, että säkin pidät lukemisesta.

    Windy pidetään peukkuja, että onnistaa työpaikan suhteen.

    VastaaPoista
  8. Moi!
    Olen muutamaan otteeseen vieraillut täällä blogissasi ja tuolla isotkoot.comissa seurannut viestejäsi myöskin. Olen 32 v. naisihminen ja asustelen pienessä maalaispitäjässä. Lapsia ei ole eikä varmaan tulekaan. Tykkään sisustamisesta ja puutarhahommista, muodista olen kiinnostunut myöskin. Ihanaa kun on kevät, lunta ei ole täällä enää juur ollenkaan ja tänään tuli grillikausikin avattua :)

    VastaaPoista
  9. Susu mukavaa, että löysit tiesi blogin puolelle ja sama juttu täälläkin avattiin grillikausi, tosin se tapahtui jo eilen.

    VastaaPoista
  10. Hei.
    Täällähän kans yks kyttääjä ja eka ostoksistani, musta pusero sai ulkoilun v-loppuna ja aivan mahtava oli. Kiitos! Kerrankin ny mullakin muutama perus musta paita, alle kiva laittaa pitempää värillistä toppia/t-paitaa.
    Tälläinen 26. vee nainen pohjanmaalta, joka rakastaa vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja. Haaveilee et jos kans ite laittais oman blogin jossa myisi omia vaatteita, ku niitä kertyy ihan liikaa ja sitten omia tekoisia helmi- ja hopeakoruja. Ja vaikka myös korttiaskartelujakin. ;) Katsellaan!
    *Katariina*

    VastaaPoista
  11. Katariina, sait hymyn huulilleni. Mukava kuulla, että teit onnistuneita ostoksia. Toivottavasti saan joskus nähdä tekemiäsi koruja.
    Olin muuten Naisyrittäjyyskeskuksen kurssilla viime syksyn samalle kursille sattui Tiina, joka on perustanut Helmikori-nimisen verkkokaupan. Käy kurkkaamassa sinne, jos et ole jo aiemmin tiennyt sen olemassaolosta.

    VastaaPoista