tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kesän must-hankinnat

Vaikka tämä blogi onkin luotu pääasiassa vaatteiden kierrätystä ajatellen, ajattelin kuitenkin postailla pienen pläjäyksen koskien oman garderoobini must hankinnoista tulevaa kesää silmälläpitäen (jos se kesä on koskaan tullakseen).
Toukokuussa otan viiden päivän miniloman ja suuntana on Kroatian Dubrovnik. Odotukset matkan suhteen ovat korkealla; ihana turkoosinsininen Välimeri ja toivottavasti myös lämmittäviä auringonsäteitä.
Minähän olen se hullu, joka penkoo vaatekaappinsa joka kevät ja syksy ja siirtelee vaatteet sitten kasoihin A, B ja C.
Kasa A menee takaisin kaappiin, B puolestaan säästöön vielä seuraavaksi vuodeksi ja ellei mitään tästä kasasta muistu mieleen, niin seuraavan kerran tämä on kasan C pohja. Kasaan C joutavat vaatteet, jotka menevät kierrätykseen joko kirppismyyntiin (juu siis ovat tosiaan niitä joita ostatte löytöpuodin sivuilta) tai sitten suoraan roskiin, jos ovat niin huonokuntoisia. Tämän jälkeen on sitten aika tehdä puutelista, johon kasataan kunkin kevään ja syksyn must-hankinnat.
Naurakaa vaan, mutta toimii ja aikas monta hutiostosta on tullut vältettyä tuolla tavoin. Kesävaatteiden suhteen minulla on hieman rennompi linja eli silloin voi irrotella enemmän ja ostan muodikasta halppis sesonkikamaa, joka antaa enemmän vaihtelua kunkin päivän tyyliin.
Pukeutumistyyliltäni olen muutoin aika klassisen konservatiivinen ja vaatekaappini  väritystä hallitsee ehdottomasti musta väri. Piristeenä on sitten omenanvihreää, pinkkiä, liilaa ja harmaata pääsääntöisesti.
Minulle tärkeintä ovat leikkaukset ja hyvä laatu. Vaatteen hyvä leikkaus pelastaa usein paljon ja hävittää ylimääräisiä kiloja ja muhkuroita ja mikä parasta tuo ne parhaat puolet esiin. Hyvälaatuiset perusvaatteet ovat koko pukeutumisen perusta ja niihin voi aina yhdistellä erilaisia toppeja, t-paitoja tai asusteita.

Tässä hieman esimakua omista lemppareistani, joita aion hankkia ensi kesäksi







Kuvat lainattu: CISO, Evans, Nectarine & Next
Huomasitteko muuten Hunterit, aion siis varautua myös kesäsateita silmälläpitäen ;)
Mitä ovat teidän tulevan kesän must-hankinnat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti