perjantai 23. huhtikuuta 2010

Viikonlopun odotusta

Aamulla kun avasin blogin silmäni oikein laajenivat. Olin aivan, että mitä, mitä, mitä? Olette klikanneet sivuille jo yli TUHAT kertaa. Aivan mieletöntä. Kiitos kaikille, jotka olette käyneet Fantsulassa ja erityiskiitos niille, jotka ovat auttaneet vaatekaapin tyhjennyksessä. :D

Viikonloppu on alkamassa ja ainakin täällä etelässä sää on ollut lievästi sanottuna kaikkea muuta kuin keväinen. Eilinen aamu valkeni räntäsateisena, kun maa oli valkoinen ja parhaillaan ulkona sataa rakeita. Keväästä ei siis ole tietoakaan.
Sääennustetta viikonlopulle en ole katsastanut, mutta toiveissa olisi tietenkin aurinkoa ja lämpöä, että pääsisi pikkuhiljaa kuopimaan pihamaata. Viime viikolla kävin jo vilkaisemassa istutuslaatikoita ja ainakin raparperi näytti selvinneen hyvin menneestä talvesta kuin myös mansikat.
Ja jos ei ole aurinkoa ja lämpöä, voi aina tietenkin tehdä istutussuunnitelmia ja miettiä, mitä kylväisi kasvimaalle tänä kesänä. Viime kesänä laatikoissa viljeltiin salaattia, retiisiä, tilliä, kesäsipulia, porkkanaa ja punajuuria.

Tässä vielä muutama kirppisvaate. Ainakin Lindexin raikkaan oranssi tunika-toppiyhdistelmä tuo jo auringon ja kesän mieleen.



Ihana Lindex tunika-toppiyhdistelmä. Tunika läpikuultavaa oranssisävyistä kangasta jonka alla oranssi joustava viskoositoppi. Koko 2XL
Hp. 5,- €









Samat säännöt kuin aiemmin eli varaukset/ kyselyt s-postiin Fantsula@gmail.com
Ostaja maksaa postikulut tai treffit pk-seudulla alueella Espoon keskus-Leppävaara-Tapiola-Hki keskusta- Vantaa Jumbo.

Rentouttavaa viikonvaihdetta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti