tiistai 27. huhtikuuta 2010

Hmmm HM

Viikonloppuna lupauduin lähtemään varhaisaikuisen kanssa erääseen pääkaupunkiseudun ns. ostoshelvettiin. Retken tarkoituksena oli katsastaa kenkävalikoimaa ja löytää varhaisaikuiselle sopivat ballerinat tai vastaavat kevätkeleihin.
Tapansa mukaan varhaisaikuinen sitten kolusi läpi kaikki muutkin mahdolliset kaupat kenkäkauppojen lisäksi. En edes muista, koska viimeksi olen käynyt HM:ssa. Muistan kuitenkin hyvin ajan jolloin B.B mallisto lanseerattiin ja alkuaikojen mallistoissa oli paljon tosi kivoja vaatteita. Hetken mielijohteesta menin kuitenkin sisään varhaisaikuisen perässä ja katselin aikani ympärilleni.
Koska viimeksi olenkaan löytänyt näin monta omaan tyyliini istuvaa vaatekappaletta kyseisestä liikkeestä? Mukaan tarttui musta tunika, jossa on ihana vesiputous kaulus sekä sen pariksi mustat uudet leggarit. Ihana valkoinen lyhyt tunika, jonka kaula-aukko on niin antava, että vaatii hieman kerrospukeutumista eli alle tarvitaan toppi. Näiden lisäksi ostin vielä mustat pellavahousut. Tarkoituksena oli ostaa hieman rennomman oloiset valkoiset pellavahousut, mutta en kertakaikkiaan voinut jättää näitä hyllyyn. Ihastuin ikihyviksi housuissa olevaan punottuun vyöhön. Vaikka vyö ei olekaan nahkaa on se mielestäni aivan ihana.
Nämä lähtivät mukaan sovittamatta, koska sovituskoppeihin oli aivan hirveät jonot, enkä ole niitä kaikkein kärsivällisimpiä ihmisiä maailmassa. Muutoinkin olen superhyvä hyödyntämään palautusoikeutta. Sovittelen vaatteita vielä kotona kaikessa rauhassa ja peilailen ja jos jokin ei kaikesta huolimatta tunnu omalta palautan sen. Suosittelen, kannattaa hyödyntää tätä mahdollisuutta. Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin nappiin.

 
Ai niin ne varhaisaikuisen ballerinat, miten kävi niiden kanssa?
No, ne jätettiin paremman puutteessa ostettavaksi tämän viikon koulun kanssa tehtävälle Tukholman reissulle.

2 kommenttia:

  1. Hieno saalis! Ja musta ja valkoinen on niin klassinen juttu että tulee varmasti käytettyä.
    Kengät sopivat muuten kuin hansikas, kiitos :o)

    VastaaPoista
  2. Sari - jess! Sovitaan vielä uusi pvä jolloin tavataan, niin pääset sovittamaan takkia :)

    VastaaPoista